Ekspresowy deser, czyli chrupki w krówkach!
Słodkie i smaczne, a do tego fajnie wyglądają - co w przypadku posiadania małych dzieci ma duże znaczenie ;)
Sylwia dziękuję za podpowiedź! Wkrótce powtórka, zapas chrupek już mam:)
Składniki( ilość zależy od wielkości naczynia, u mnie niewielki kwadratowy plastikowy pojemnik):
- ok 500 g krówek
- 2 garście kolorowych chrupek
- garść sezamu
Na dno pojemnika wysypujemy część sezamu, na nim układamy chrupki i całość zalewamy stopionymi w rondelku krówkami. Wierzch obsypujemy pozostałym sezamem.
Odstawiamy do zastygnięcia, a następnie kroimy w prostokąty lub kwadraciki.
Smacznego!
ale świetny pomysł:)
OdpowiedzUsuńdziękuję, polecam:)
UsuńPomysł świetny, a smak na pewno wyborny - podobnie jak wygląd zresztą.
OdpowiedzUsuńChętnie skorzystam z tego przepisu, bo niedługo z moimi maluszkami będę coś pitrasić w kuchni:)
OdpowiedzUsuńDziękuję, wyszły bardzo smacznie, fajnie się chrupie i nawet nie są zbyt słodkie, ale to pewnie zależy od rodzaju krówek:)
OdpowiedzUsuńOO, fajne:-) A jakie to chrupki, kukurydziane?
OdpowiedzUsuńtak , kukurydziane:)
OdpowiedzUsuńO!Prosto ,szybko a dzieci pewnie zajadają !!
OdpowiedzUsuńWow świetne :) ! Dzieci na pewno zachwycone :) !
OdpowiedzUsuńależ pomysł :)
OdpowiedzUsuńale czad:D moi chłopcy byliby mega zadowoleni;)
OdpowiedzUsuńmoje córki nie mogły się od tego oderwać:))
Usuńdla dzieci ale i dla dorosłych to na pewno coś pysznego :)
OdpowiedzUsuńDla dużych dzieci też:) Ja bym się skusiła na nie jedną sztukę:)
OdpowiedzUsuńto prawdziwa kuchnia eksperymentalna, brawo!!!
OdpowiedzUsuń:)) to takie słodkości robione na szybko, dla dzieci super zabawa:)
Usuń